Over Debby

Ik ben Debby Schoenaker en woon in Hattem samen met Hans en onze drie dochters. Liefde voor mensen en voor kleding heb ik al zo lang ik me kan herinneren. Logisch dus dat mijn eerste bijbaan in een kledingwinkel was, en ik de Textielschool De Maere (voorloper van Fashion & Textile Technologies) ging doen.

Ik werkte jarenlang op de dames inkoopafdeling van Wehkamp, waar we onze private label collectie maakten. Ik heb daardoor veel kennis van bijvoorbeeld pasvorm en materiaal.

In mijn vrije tijd hielp ik familie, vrienden en buren met hun garderobe. En juist van dat laatste kreeg ik veel energie. Ik vind het zo bijzonder dat ik dichtbij mijn klanten mag komen. Bijna iedereen is wel onzeker over iets. Ik ben dan een eerlijke spiegel. Samen kijken we, lachen we en zoeken we het mooiste. Want ook dat is er voor iedereen. Mijn klanten zien stralen, is dan waar ík weer blij van word.

Klanten omschrijven mij als persoonlijk, eerlijk, puur, gezellig en doortastend.

Wat anderen zeggen

‘Ik vind het fijn om mooie kleding te dragen, zeker voor mijn werk, maar eerlijk? Het kopen en passen vind ik al gauw te veel gedoe. Gevolg: ik heb te vaak hetzelfde aan, en als ik iets nieuws koop, is het meestal te duur, omdat ik opruimingen mis, of verkeerd zoek. MetDebby is dat opgelost. Zij heeft mijn kast supergoed aangevuld waardoor ik veel meer mogelijkheden heb. En ze begrijpt goed wat ik zoek. Geen flodderkleren of gekke toeters en bellen, maar een frisse zakelijke look. Inmiddels koopt ze bijna al mijn kleren. Gewoon in één keer goed op één avond zonder eindeloos gedoe in pashokjes.’

Ondernemer, 41 twee kinderen , Hattem

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.