Klantervaringen

Voor meerdere klanten heb ik mij ingezet als kledingcoach. Hieronder staan de reviews over mijn werk en samenwerking.

Nieuwe – oude stijl

Winkel in, winkel uit, surfen van webshop naar webshop, op zoek naar waar ik het antwoord niet op weet. Het is niet mijn meest leuke bezigheid, het kost me tijd en energie en geeft mij weinig plezier.

Aan de andere kant geeft het mij een goed gevoel als ik fijne, mooie kleding aan heb, die lekker zitten en waar ik mij goed in voel. Gelukkig lag de oplossing niet ver weg, met Debby!

Debby is langs gekomen en naast de gezelligheid was het ook zeer functioneel. Zonder nieuwe kleding aan te schaffen, had ik toch nieuwe setjes, maar nog leuker, allerlei combinaties die ik nooit had kunnen en durven bedenken, die fantastisch zijn. Hier en daar een lijstje van spullen dat ik nog zou kunnen aanschaffen om het nog meer af te maken en tussendoor allerlei tips, een mouwtje oprollen hier, een speldje extra daar, kleine aanpassingen met groots resultaat. Daarnaast had ze ook nieuwe kleding besteld en meegebracht, fijn thuis passen en direct combineren met kledingstukken uit de kast. Debby heeft mijn stijl en persoonlijkheid meegenomen in haar adviezen, waardoor het past bij mij, maar zeker uitdagingen biedt naar nieuwe stijlen.

Shoppen zonder Debby? Ondenkbaar en een enorm gemis, de voorjaarssessie is al weer geboekt.

Maaike, 37 fysiotherapeute met 2 kinderen, Apeldoorn

Super leuke en nuttige sessie Met Debby gehad! Samen hebben we alles in mijn kledingkast doorgepast. Debby pakt lekker door en sorteert meteen alles. Resultaat was een opgeruimde kledingkast met alleen kleding die je nog aantrekt. En wat ook enorm handig is is dat ze ook nieuwe combinaties maakt zodat je dingen die je niet meer draagt weer draagbaar worden. Enkele dagen na de sessie heb ik ook nog een mooi lijstje met aanvullende kledingitems ontvangen. Met 1 woord top! Dit moet iedere vrouw zichzelf gunnen!

Alice, 47 office manager, Den Bosch

‘Ik vind het fijn om mooie kleding te dragen, zeker voor mijn werk, maar eerlijk? Het kopen en passen vind ik al gauw te veel gedoe. Gevolg: ik heb te vaak hetzelfde aan, en als ik iets nieuws koop, is het meestal te duur, omdat ik opruimingen mis, of verkeerd zoek. MetDebby is dat opgelost. Zij heeft mijn kast supergoed aangevuld waardoor ik veel meer mogelijkheden heb. En ze begrijpt goed wat ik zoek. Geen flodderkleren of gekke toeters en bellen, maar een frisse zakelijke look. Inmiddels koopt ze bijna al mijn kleren. Gewoon in één keer goed op één avond zonder eindeloos gedoe in pashokjes.’

Ondernemer, 41 twee kinderen , Hattem

Ik ben samen met Debby m’n kledingkast doorgegaan. Alles op bed en passen maar. Wat kledingstukken weggedaan omdat ik ze toch niet aan had, of dat de kleur mij niet mooier maakte. Nieuwe setjes gemaakt door middel van combinaties die ik zelf niet zo snel zou maken. Erg leuk om zo andere inzichten te krijgen. Je merkt bij Debby dat ze al jaren in het confectie vak zit. Ze is enthousiast, gedreven en snapt het. Debby Bedankt!

Anouk, 43 zelfstandige, 3 kinderen, Meppel

Debby begon met de vraag: wat mijn verwachtingen waren. Dit vond ik erg prettig omdat dan duidelijk is wat je samen gaat doen. Tijdens het bekijken van mijn kledingkast kreeg ik advies hoe ik combinaties kon maken die ik zelf niet zag of hoe het vermaakt kon worden zodat het weer leuk werd om te dragen. Ik heb zelf een persoonlijk inzicht van haar gekregen: ik moet niet teveel kleding hebben anders raak ik ’t overzicht kwijt. De kleding die weg kon nam Debby mee voor een “tweede leven”

Christa, 41 gym-docente

Mijn probleem is voornamelijk niet voor mijzelf kunnen winkelen en geen keuzes kunnen maken. In een winkel ben ik al snel het overzicht kwijt. Te veel keuzes. Dit heeft tot gevolg dat ik niet snel kleding weg doe omdat ik dan weer moet winkelen…. Het was dus ook echt wel nodig om mijn kledingkast eens goed uit te mesten. Toen het klaar was gaf dat gelijk een heerlijk opgeruimd gevoel. Ook het feit dat de meeste kleding naar een goed doel kan is fijn. Daarna kwam ook gelijk paniek want er moest echt wel weer kleding bij. Samen met Debby een lijst van kledingstukken gemaakt met wat ik nodig heb om weer een goede basis te hebben. Ook kon ik aangeven wat ik wel of niet mooi vind. Daarna is Debby online voor mij gaan shoppen. Een paar dagen later was de bestelling al binnen. Daarna samen alles doorgepast. Slechts enkele items moesten in een andere maat besteld worden. Mijn kledingkast is dus weer mooi aangevuld.

Vrouw, 42 werkt in het onderwijs, 2 kinderen, Hattem

Kleine drempel om jezelf te overtuigen dat het je veel oplevert.

Debby voelt vertrouwt, is doortastend, ziet wat je nodig hebt en geeft je een goed en opgeruimd gevoel. Net dat positieve zetje dat mijn besluiteloosheid doorbreekt.

Debby geeft weer een richting aan in je kledingkast: combineert, ziet mogelijkheden, soms juist door knopen door te hakken. Ik word er blij van!

Je krijgt direct een link met artikel nummers om doorheen te snuffelen en je kledingkast weer kleur te geven.

Kira, 43 werkt in het onderwijs en heeft 2 kinderen

In mijn leven probeer ik zoveel mogelijk duurzame keuzes te maken. Zo koop ik het liefst zo min mogelijk nieuwe kleren en als ik ze wel koop van duurzame merken. Toch was ik wel toe aan een frisse wind door mijn kast. Ook vanwege de chaos die daar al jaren heerste. En ik vond ook dat mijn kleding wat extra aandacht verdiende. Debby kwam als geroepen, haar professionele kijk en out of the box denken zorgt voor overzicht, inspiratie en super veel nieuwe combinaties met mijn oude kleren. Debby wees mij op de mogelijkheid van het vermaken van de kleding. Ook had ze een prima oplossing voor hardnekkige vlekken, JEMAKO producten. Zo kon ik een heleboel kleding weer opnieuw gebruiken. Debby heeft de liefde voor mijn kledingkast weer doen aanwakkeren. En daarbij is het ook nog eens reuze gezellig. Een aanrader! Ik gun iedereen een Debby .

Naomi, 46 zelfstandig ondernemer, 2 kinderen, Hattem

Onlangs heb ik een hele leuke sessie gehad met Debby! Ik liep elke keer tegen het ‘probleem’ aan, dat er dingen in mijn kast hingen, die ik nooit aandeed, maar ze ook niet weg kon doen, omdat je dan denkt, nou wie weet de volgende week, of als er 2 kilo af is, dan kan ik het wel weer aan… !

Met Debby ben ik heel mijn kast door gegaan en hebben we gekeken wat goed past, en wat weg mocht en waar we nieuwe sets van konden maken. Sommige dingen zo logisch, maar die je op een of andere manier toch zelf niet bedenkt!

Tijdens de kastsessie hebben we een lijstje bijgehouden met dingen die miste en deze belangrijke basics aangeschaft. Debby heeft deze besteld en een week later kwam ze langs om alles te passen.

Het leuke van met Debby is dat ze heel open, eerlijk en toegankelijk is! Van panty, tot schoen en jurk, over alles geeft ze advies en leuke tips! Ik durf nu voor wat uitgesprokenere combinaties te gaan en kies ineens ook wat meer kleurrijkere kleding uit!

Iedereen zou dit zichzelf eens cadeau moeten geven, het scheelt een hoop miskopen in de toekomst en sommige kleding in je kast krijgt weer een nieuwe kans gedragen te worden.

Leonie, 32 eigen kapperszaak, Luttelgeest

Ik ben erg blij dat Debby met mij samen de kasten door is gegaan. Eerst dacht ik dat hoeft niet zo nodig van mij. Maar ik zag eigenlijk door de bomen het bos niet meer in mijn kledingkasten omdat er te veel kleding in hing. En dacht dat is toch wel een goed plan! We hebben leuke  setjes uitgezocht met mijn eigen kleding, die ik zelf anders niet bedacht had. Dit hangt ook handig bij elkaar in de kast zodat ik dit zo kan pakken. Je geeft duidelijk aan wat mij wel of niet staat en ik mag zelf beslissen of het wel of niet weg gaat. We hebben ook een hele stapel kleding die ik zelf ga vermaken zodat ik dit dan wel ga dragen. Deze kleding hebben we samen alvast afgespeld op de juiste lengte. Als ik nu in mijn kasten kijk is er zoveel ruimte en overzicht. Elke dag heb ik daar zoveel plezier van! Hartelijk bedankt Debby ik ben er blij mee!

Will, 67 oma met pensioen

Personal Shopping ARO Oene

Samen shoppen met stapelkorting dagen bij de ARO.

Tijdbesparend, relaxt, kunnen doorpakken, aangeven en passen, oog voor de rest van de familie wat betreft maten en voorkeuren. Op de hoogte van gunstige tijden en kortingen. Gezellig tijd voor koffie en doorrrr. En dan met 2 volle tassen thuiskomen incl. 4 blije gezichten.

Kira

Ik koop mijn kleding online, maar kom dan toch vaak op dezelfde soorten, merken en kleuren uit. Met Debby is perfect om een keer iets anders te proberen, verrast te worden en ook nog advies over het combineren met de rest uit de kast. Mijn smaak, maar toch anders! Erg blij mee, Top!

Stephan, 38 zelfstandige in de financiële branche, Creil

Het kledingadvies:

Ik zocht contact met Debby met de vraag of ze mij ook kon helpen aan een paar leuke vrolijke en vooral betaalbare zomerjurkjes.

Debby en ik kennen elkaar al jaren dus ze weet welke kledingstijl ik mooi vind. De volgende dag stuurde ze al een berichtje dat ze verschillende jurkjes had besteld en een paar dagen later kwam Debby langs met de jurkjes. De doos ging open en een kleurrijk geheel van jurkjes kwam voor de dag. Na de gezellige pas sessie heb ik een keuze gemaakt én 5 verschillende jurkjes gekocht. Doel behaald, dankzij Debby heb ik deze zomer in veel leuke jurkjes rondgelopen.

Hanny, 42 , Rutten

‘Ik hou van joggingbroeken en zachte stoere kleding. Dat kunnen we in de stad soms niet vinden. Debby begrijpt precies wat ik mooi vind en dat haalt ze gewoon. Ze probeert mij niet iets anders te geven. Dat vind ik fijn.’

Anna, 11 , Hattem

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.