Wat kan ik voor jou doen?

Ik doe wat jij nodig hebt. Zo simpel is het. De diensten die je hieronder leest, zijn dus voorbeelden. Wil je iets anders? Neem gerust contact met me op. Dan kijk ik wat er kan.

Kastsessie / garderobecheck

Stap 1: we beginnen in je kast

Geen gedoe met een compleet nieuwe garderobe. Dat is duur, en zeker niet duurzaam. We beginnen in je eigen kast. Daar zit echt nog wel wat moois in. We selecteren wat goed is. Dat wordt je basis. En wat zo leuk is we kunnen er ook veel nieuwe combinaties uithalen! We krijgen samen overzicht in welke kleuren en modellen je goed staan. Moet er iets vermaakt of gestoomd worden? Dan regel ik dat.

Stap 2: die vullen we aan

Ik kijk samen met jou hoe we met een aantal aanvullende kledingstukken kunnen zorgen dat je die mooie broek, trui of jurk wel weer draagt.

Stap 3: en richten we overzichtelijk in

Alles wat je niet meer draagt of dat niets goeds voor je doet, halen we uit je kast. Ik neem het mee naar goede doelen. Je basis én nieuwe kleding geven we een logische plek in je kast. Dat scheelt zoekwerk.

Na een kastsessie maak ik een profiel voor je aan. Zo heb ik je maten en bijzonderheden altijd bij de hand. Heb je wensen? Of een spoedvraag? Dan kan ik snel actie voor je ondernemen.

Personal shopping

Moet je er voor je werk netjes uitzien? Maar vind je shoppen niet leuk of zonde van je tijd? Dan regel ik nieuwe outfits waarmee je weer stralend en vernieuwend aan de slag kunt. Misschien vind je het tijd voor een volgende stap in je stijl. Eentje die past bij je carrière of je leeftijd. Of gewoon eentje waarmee je meer van jezelf laat zien. Ook dan help ik je graag.

Kennen we elkaar al een beetje en heb je behoefte aan nieuwe kleding? Dan kijk ik online voor je. Ik mail je de nummers van kledingstukken die bij je passen. Zo verdwaal je niet in het woud van mogelijkheden en hoef je alleen maar te beoordelen wat ik voor je heb klaargezet.

Na een shopsessie maak ik een profiel voor je aan. Zo heb ik je maten en bijzonderheden altijd bij de hand. Heb je wensen? Of een spoedvraag? Dan kan ik snel actie voor je ondernemen.

Wat anderen zeggen

Nieuwe – oude stijl

Winkel in, winkel uit, surfen van webshop naar webshop, op zoek naar waar ik het antwoord niet op weet. Het is niet mijn meest leuke bezigheid, het kost me tijd en energie en geeft mij weinig plezier.

Aan de andere kant geeft het mij een goed gevoel als ik fijne, mooie kleding aan heb, die lekker zitten en waar ik mij goed in voel. Gelukkig lag de oplossing niet ver weg, met Debby!

Debby is langs gekomen en naast de gezelligheid was het ook zeer functioneel. Zonder nieuwe kleding aan te schaffen, had ik toch nieuwe setjes, maar nog leuker, allerlei combinaties die ik nooit had kunnen en durven bedenken, die fantastisch zijn. Hier en daar een lijstje van spullen dat ik nog zou kunnen aanschaffen om het nog meer af te maken en tussendoor allerlei tips, een mouwtje oprollen hier, een speldje extra daar, kleine aanpassingen met groots resultaat. Daarnaast had ze ook nieuwe kleding besteld en meegebracht, fijn thuis passen en direct combineren met kledingstukken uit de kast. Debby heeft mijn stijl en persoonlijkheid meegenomen in haar adviezen, waardoor het past bij mij, maar zeker uitdagingen biedt naar nieuwe stijlen.

Shoppen zonder Debby? Ondenkbaar en een enorm gemis, de voorjaarssessie is al weer geboekt.

Maaike, 37 fysiotherapeute met 2 kinderen, Apeldoorn

Zorgshoppen

Woont je moeder, opa of oma in het verzorgingshuis? En heeft diegene behoefte aan mooie én praktische kleding? Die zoek ik graag. Ik kijk extra goed naar comfortabele materialen en een prettige pasvorm, waarmee ook de verzorging goed uit de voeten kan. Natuurlijk kom ik langs met de kleding. Zo bepaalt je familielid zelf wat hij of zij draagt en wil passen.

Uitverkoopshoppen

Sommige mensen betalen te veel voor hun kleding. Omdat ze niet weten wanneer de uitverkoop is, juist dán te druk zijn om te winkelen of te laat zijn, zodat er weinig over is. En sommige mensen verliezen het overzicht in alle rekken, bakken en manden. Ik houd de seizoenen graag voor je bij. En verdien mezelf dan gemakkelijk terug.

MetDebby de stad in

Misschien vind je winkelen wel leuk, maar ga je liever niet alleen. Je wilt op pad met iemand die het gezellig maakt, de winkels van jouw smaak kent én die eerlijk is. Ik ga graag met je mee. Zo krijg je energie van shoppen en kom je met mooie dingen thuis.

Kleding voor speciaal doel

Een bruiloft? Een belangrijke zakelijke meeting? Ik help je aan de juiste outfit. Ik kijk daarbij steeds hoe je ook ná deze bijzondere dag nog wat aan je nieuwe kleren hebt.

Hulp bij online shoppen

Je hoort van iedereen dat het zo makkelijk is om online te shoppen. Maar hoe doe je dat… en welke bedrijven kun je vertrouwen? Ik help je graag om handigheid te krijgen bij het online bestellen. Grote kans dat je het de volgende keer prima zelf kunt. En als je het fijn vindt, kom ik langs als de doos bezorgd wordt. Ik help je passen en kiezen, en neem de retourzending meteen weer mee. Scheelt jou tijd en de kans dat je iets te lang laat liggen.

Vriendinnenavond

Met ongeveer vijf vriendinnen of collega's beleef je een gezellige ruilavond in ons tiny house in Hattem. Allemaal neem je maximaal tien kledingstukken mee die er nog goed uitzien, maar die je niet meer draagt. Wie weet kan je er een van je vriendinnen ermee plezieren. Ook kijken we samen wat je kunt met je kleding. Vaak is het een kwestie van slim combineren, of net even anders dragen. Daar adviseer ik graag over. Ik regel een kledingrek, persoonlijk advies en natuurlijk een hapje en een drankje.

Past ruilen niet zo bij jou dan kunnen we het ook anders insteken. Neem je miskopen of de kleding die je erg leuk vindt maar niet draagt mee uit je kast (max 5). Dan gaan we samen ontdekken waarom je het niet draagt of we iets creatiefs kunnen bedenken zodat het wel jouw kast uitkomt. 

Één ding is zeker je gaat vol inspiratie en ideeën weer naar huis!

Een superleuke avond, met handige persoonlijke tips, en wie weet nieuwe leuke items in je kledingkast.

Van 20.00 t/m 22.00 € 30,- per persoon.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.